A kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete egy optimális foglalkoztatási forma a kisgyermekkel otthon maradók számára. Nálunk rugalmas beosztásban vállalhatsz feladatokat, projektvezetőink pedig mindenben segítenek Neked.


Szakértő segítség

Munkatársainkhoz bátran fordulhatsz akkor is, ha munkát keresel, és akkor is, ha már a kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete tagjaként munkába álltál nálunk, kérdés merült fel benned vagy esetleg problémád adódik. Csapatunkat kvalifikált és türelmes munkatársak alkottják, akik megtalálják a Neked megfelelő munkát és beosztást, segítenek a papírmunkában, sőt akár el is kísérnek Téged az állásinterjúra. Ha szeretnél munkahelyet váltani, esetleg megszűnik az addigi állásod, garantáltan ajánlunk Neked egy másik lehetőséget.

Országos hálózat

Minden jelentősebb nagyvárosban jelen vagyunk irodáinkkal. Arra törekszünk, hogy Te kevés fáradsággal, a lakóhelyed közelében elérj minket.

Kedvező adóterhek

Ha a Te munkáltatód szívesen alkalmazna Téged gyermeked nevelésének első 3 évében is, és Neked is volna kedved visszatérni, akkor ez is megoldható rajtunk keresztül. 2021. július 1.-től erre kedvező adózási feltételekkel van lehetőséged a szövetkezeten keresztül, hiszen téged csak a 15% személyi jövedelemadó fizetési kötelezettség terhel, a munkáltatót pedig semmilyen munkáltatói teher nem sújtja ebben a foglalkoztatási formában.

Érvek a Szomszédok mellett

Rugalmas beosztás

Nincs bérplafon: bármennyit kereshetsz nálunk

Biztonság: legális jövedelemforrás, ami garantáltan megérkezik a számládra

Csak megbízható munkáltatókkal dolgozunk

Közösség, előadások, folyamatos edukáció


Merre tovább?

A munkába állás folyamata

Ki dolgozhat velünk?

Regisztráció és fiók létrehozása

Állásajánlatok

Irodáink