Szövetkezetünk tagjai olyan kisgyermekes (GYES, vagy GYED ellátásban részesülő) szülők, akik a gyermekük nevelése mellett rendszeresen tudnak és szeretnének is munkát vállalni. Többen közülük abban a pozícióban dolgoznak újra, ahonnan szülési szabadságra mentek, kihasználva a kedvező adózási feltételeket, de szép számmal vannak azok is, akik a gyermek 1-2 éves kora után aktívabb, változatosabb mindennapokra vágytak, ezért olyan rugalmasan végezhető munkát vállaltak, amit össze tudnak hangolni a magánéleti teendőkkel.

Partnereink jelentős része azért fordult hozzánk, hogy toborozzunk nekik új munkaerőt alkalmi, részmunkaidős, vagy homeoffice-ban végezhető feladatok ellátására. Ebben az esetén mi keressük meg az adott pozíció betöltésére legalkalmasabb jelölteket, akik közül a Partnerünk választhatja ki a számára legalkalmasabb jelöltet.

Bármilyen ok is vezetett oda, hogy Partnereink a kisgyermekes szövetkezet szolgáltatásait vették igénybe, a következő előnyökkel számolhattak:

  • Szolgáltatásunkat költségként számolhatja el
  • Nincs szocho fizetési kötelezettség
  • Nem kell betegszabadságot, szabadságot, táppénzt, fizetett ünnepet, állásidőt fizetnie
  • Csak a ténylegesen ledolgozott órák határozzák meg a szolgáltatási díjunkat
  • Nagyfokú rugalmasságot élvezhet a munkaidő tekintetében
  • Az adminisztrációt, a bérszámfejtést, az üzemorvosi vizsgálatot is a szövetkezet biztosítja
  • A szövetkezet felelőssége a jogszabályi környezet betartása
  • A szövetkezeti tag mentesül a TB járulék megfizetése alól

A Szomszédok Szövetkezetek sok éves tapasztalattal rendelkeznek és rangos szereplői a szövetkezeti foglalkoztatás felületének. Naprakészek vagyunk a munkaerőpiaci változásokból, gyorsan reagálunk a megoldandó feladatokra, vállalkozása munkaerő igényeire. Országos lefedettséget biztosítunk, irodáink minden nagyobb magyarországi városban és megyeszékhelyen megtalálhatóak, így partnereink számára elérhetőek vagyunk, legyen szó helyi vagy országos projektek koordinálásáról.