A kisgyermekes szövetkezeti foglalkoztatás hármas jogviszony keretében valósul meg. A hagyományos foglalkoztatáshoz képest itt nem a munkáltató és a munkavállaló áll munkaszerződéses jogviszonyban egymással, hanem a munkáltató a szövetkezettel köt szolgáltatási szerződést, a kisgyermekes pedig - tagként - szintén a szövetkezettel áll szerződéses kapcsolatban, aki a szövetkezet bármely munkáján dolgozhat.

Hogyan működik ez a gyakorlatban?

 1. Egy személyes találkozó során bemutatjuk a szolgáltatásainkat, ismertetjük a részletes feltételeket, felmérjük az Ön igényeit, hiszen minden munka egyedi. Minden egyes partnerünk számára személyre szabjuk a szolgáltatásunkat és külön projektként kezeljük.
 2. Miután minden részletet egyeztettünk és Ön is elfogadta az ajánlatunkat, akkor kerülhet sor a szerződés megkötésére, ami egy keretszerződés. A keretszerződés lehetővé teszi, hogy akkor kérjen kisgyermekes munkaerőt, amikor szüksége van rá.
 3. A szövetkezeti tag(ok) kiválasztását természetesen az Ön által leadott igény alapján végezzük. A megállapodásunk meghatározza, hogy milyen képzettséggel, tapasztalattal rendelkező szövetkezeti tagokat, hány főt, milyen beosztással, stb. toborozzunk.
 4. A kisgyermekes szülővel megkötjük a szerződéseket, elvégezzük a szükséges orvosi vizsgálatokat, szükség esetén az engedélyeket, bekérjük a végzettséget igazoló dokumentumokat.
 5. A Szomszédok Szövetkezet minden projekthez egy tapasztalt projektvezetőt rendel, aki bármikor rendelkezésre áll, kapcsolatot tart és megoldja a felmerülő problémákat.
 6. A kisgyermekes tagot projektvezetőnk az első alkalommal személyesen mutatja be és segít beilleszkedni az új környezetbe.
 7. A Szomszédok Szövetkezet és a partner között folyamatos, akár napi szintű a kommunikáció a minél gördülékenyebb együttműködés érdekében.
 8. Folyamatosan ellenőrizzük a szövetkezeti tagok jelenlétét, a jelenléti ívek kitöltését és a törvényességet. Igény esetén elkészítjük és kommunikáljuk a kisgyermekesek felé a beosztásokat.
  Rendszeres időközönként begyűjtjük és még egyszer ellenőrizzük a jelenléti íveket, majd elvégezzük a bérszámfejtést.
 9. A jelenléti ívek alapján elkészítjük a teljesítés-igazolást, majd elküldjük a partnernek jóváhagyásra.
  A teljesítés igazolás alapján költség számlát állítunk ki, valamint elvégzünk minden kapcsolódó munkaügyi adminisztrációt is.

Ajánlatkérés - munkaerőigény leadása

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk rövidesen felkeresi Önt egy előzetes - és kötelezettségmentes - egyeztetésre, hogy bemutassuk, milyen előnyökkel jár, ha szövetkezetünkön keresztül foglalkoztat kisgyermekkel otthon maradó tagokat.

Cégnév

Telefonszám

Kapcsolattartó neve

E-mail

Telephely/székhely irányítószám

Telephely/székhely város

Kérjük írja le, miben segíthetünk?

Azonnali ajánlatkérés és érdeklődés:

Kéringer Szilvia

06 20 2809377

keringer.szilvia@szomszedok.eu