Miért éri meg Önöknek?

Szolgáltatásunk fő előnyei a kényelem és a biztonság. Projektvezetőink minden megyében a Partnereink és a tagjaink rendelkezésére állnak, ők végzik az adminisztrációt, segítik a szövetkezeti tagokat azokban a praktikus kérdésekben, amelyek megválaszolása vagy megoldása a munkáltatóknak sokszor idő- és erőforrásigényes (azaz segítünk eljutni a partnercéghez, megválaszoljuk a gyakran ismételt kérdéseket, stb.). Megoldjuk a szervezési és adminisztrációs feladatokat, és a bérszámfejtés is a mi dolgunk. Így Önöknek már csak arra kell koncentrálni, amiben a cégük igazán profi.

  • nincsenek munkáltatói adóterhek
  • a szövetkezeti tagokat csak SZJA fizetés terheli
  • költségként elszámolható szolgáltatás
  • a szövetkezetek felelőssége a jogszabályi környezet betartása

A biztonságot az úgynevezett teljesítési csoport koncepciója is jelenti. Ez gyakorlatilag azt takarja, hogy nálunk több tag áll rendelkezésre, mint amennyire Önöknek szükségük van: így ha egy-egy dolgozó időszakosan vagy végleg kiesik, a tevékenység végzésére képtelenné válik, akkor rövid idő alatt másik személyt állítunk a helyébe. Így Önöknek nem kell tartaniuk a munkaerő hiányából adódó kiesésektől, leállásoktól.

Ajánlatkérés - munkaerőigény leadása

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk rövidesen felkeresi Önt egy előzetes - és kötelezettségmentes - egyeztetésre, hogy bemutassuk, milyen előnyökkel jár, ha szövetkezetünkön keresztül foglalkoztat kisgyermekkel otthon maradó tagokat.

Az Ön neve

Cégnév

Telefonszám

E-mail

Irányítószám

Város

Kérjük írja le, miben segíthetünk?

Azonnali ajánlatkérés és érdeklődés:

Kéringer Szilvia

06 20 2809377

keringer.szilvia@szomszedok.eu