Százezrek, akikkel számolni kell

Új lehetőségek a munkaerőpiacon

Az elmúlt években jelentős átalakuláson ment keresztül a munkaerőpiac. Egyre több a külföldi munkaerő, akik Magyarországon vállalnak munkát és az idősek nagy része is a munkaerőpiacon marad nyugdíjazása után.

2021. július 1-től új réteggel bővült a potenciális munkatársak köre, már a kisgyermekkel otthon lévők is megoldást kínálnak a cégek munkaerőhiányból adódó problémáira. Az új szövetkezeti foglalkoztatás kiaknázásával a cégek jelentős költségmegtakarítással, rugalmas időbeosztásban dolgozhatnak a GYED-en vagy GYES-en lévő munkavállalók, legyen szó új munkatársak bevonásáról, vagy a régi, épp szülési szabadságon lévő saját alkalmazottak visszafoglalkoztatásáról.

Mennyi az annyi?

Kérje ajánlatunkat

A szövetkezeti foglalkoztatás előnyei

Szolgáltatásunkkal időt, pénzt és energiát takaríthat meg. Országos lefedettségünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal hozzájárulhatunk vállalkozása sikeréhez.

Olvasson tovább

A szolgáltatás folyamata

Szolgáltatásunkkal időt, pénzt és energiát takarít meg. Országos lefedettségünkkel és több évtizedes tapasztalatunkkal hozzájárulunk vállalkozása sikeréhez.

Olvasson tovább

Mi az a kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete?

A szövetkezet azzal a céllal jött létre, hogy a gyermeknevelés mellett rugalmas körülmények között dolgozni vágyó szülők még a GYED/GYES időszaka alatt visszatérhessenek a munka világába.

Olvasson tovább

Ajánlatkérés - munkaerőigény leadása

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk rövidesen felkeresi Önt egy előzetes - és kötelezettségmentes - egyeztetésre, hogy bemutassuk, milyen előnyökkel jár, ha szövetkezetünkön keresztül foglalkoztat kisgyermekkel otthon maradó tagokat.

Cégnév

Telefonszám

Kapcsolattartó neve

E-mail

Telephely/székhely irányítószám

Telephely/székhely város

Kérjük írja le, miben segíthetünk?

Azonnali ajánlatkérés és érdeklődés:

Kéringer Szilvia

06 20 2809377

keringer.szilvia@szomszedok.eu