Foglalkoztatási forma, mely mindenki számára előnyös

Szolgáltatásunk munkáltatók számára

A kisgyermekkel otthon lévők szövetkezete azért jött létre, hogy kedvező és biztonságos feltételeket biztosítson a gyermekgondozási díjban vagy gyermekgondozást segítő ellátásban részesülő gyermekével otthon maradó szülők alkalmazásához. Ingadozó létszámigény, egy-egy, időlegesen kieső dolgozó vagy szezonális feladatok esetén az egyik legjobb megoldás a kisgyermekkel otthon lévők bevonása.

A szövetkezeti foglalkoztatás előnyei

  • a piacon évtizedek óta jelen levő HR-szolgáltató szaktudásával rendelkezünk
  • piacvezető országos hálózat a miénk
  • konferenciákon veszünk részt
  • követjük a jogszabályi változásokat
  • További előny még, hogy a magát “védett helyzetben” érző szövetkezeti tag motiváltabb, mivel szükség esetén a munkahelye megszűnésének veszélye nélkül maradhat távol a munkától (pl. betegség, családi elfoglaltságok, üdülés, pihenés miatt), lojálisabb és elégedettebb. Így munkakedve, teljesítménye is jobb.

Tudjon meg többet

Kérje ajánlatunkat

A szövetkezeti foglalkoztatás előnyei

Szolgáltatásunk fő elemei a kényelem és a biztonság. Levesszük a munkaerő-szervezési és adminisztrációs feladatokból adódó terhet az Önök válláról.

Olvasson tovább

A szolgáltatásunk folyamata

Felmérjük az Önök munkaerő-igényét, és megtaláljuk a megfelelő segítséget. Országos hálózatunk és képzett projektvezetőink garantálják a szolgáltatásunk minőségét.

Több információ

Kisgyermekkel otthon maradók szövetkezetekröl általában

2021. július 1-től a diákszövetkezethez hasonlóan a kisgyermekkel otthon maradók is kereshetik a kenyerüket védett, szervezett keretek között.

Több információ

Ajánlatkérés - munkaerőigény leadása

Töltse ki az alábbi űrlapot, és kollégánk rövidesen felkeresi Önt egy előzetes - és kötelezettségmentes - egyeztetésre, hogy bemutassuk, milyen előnyökkel jár, ha szövetkezetünkön keresztül foglalkoztat kisgyermekkel otthon maradó tagokat.

Az Ön neve

Cégnév

Telefonszám

E-mail

Irányítószám

Város

Kérjük írja le, miben segíthetünk?

Azonnali ajánlatkérés és érdeklődés:

Kéringer Szilvia

06 20 2809377

keringer.szilvia@szomszedok.eu